Další zmar v útoku

TJ Dolní Cerekev : TJ Loko České Budějovice
28:24 (10:13)

V sobotu jsme se s muži vydali vláčkem na dohrávku 3. kola jarní části na půdu Dolní Cerekve. Venku bylo pěkné počasí a pohled na naši tabulku nám dával naději, že bychom mohli dovézt zpět domů 2 body do ligové tabulky. V realizačním týmu došlo ke změně, a to na postu trenéra, kde Kamila pro tento zápas vystřídal trenér mužů Kotvi, jako vedoucí jsem zasedl já a jako další rozum brada se na lavičce objevil Dvoři.

Z mladších dorostenců nám pomohl jen brankář Aleš. Vstup do utkání byl vyrovnaný, kde už od začátku převažovali obranné činnosti obou týmů nad těmi útočnými. Od 5.té minuty jsme převzali vedení v 1.poločase na svou stranu, kde vypadalo, že bychom utkání měli zvládnout. Bohužel opak byl pravdou. Celý 2.poločas nám přestala fungovat obrana, kde jsme bohužel nepomohli ani Alešovi a ani Matesovi v brance. V útoku jsme bohužel celý zápas nedokázali proměňovat i ty nejvyloženější šance a tak soupeř pomalu přetáhl vedení na svou stranu a my tahali za kratší konec provazu. Točili jsme sestavou jak jsme mohli, bohužel naši šutéři ukázali, že zvlhlý prach nás teď opravdu tlačí a musíme na tom zapracovat. Nezbývá nám, než zmobilizovat poslední síly a v sobotu 6.5.2023 od 13:00 doma zvítězit ze soupeřem z Hostivic. Na toto utkání vás všechny srdečně zveme a uděláme vše proto, abychom si s vámi všemi dali posezónní vítězný lahodný mok. Ještě poslední dík patří fanouškům, kteří zase nezklamali a podporovali nás celý zápas.

Pro statistikáře: https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-starsi-dorostenci-cechy/detail/zapas/7d5e694f-2d19-4a81-bbb2-214d739e9db0

autor: Radek Mráz