Pohodlná výhra

TJ DOLNÍ CEREKEV – TJ LOKOMOTIVA ČB
23:32 (9:18)

V sobotu jsme se společně se starším dorostem vydali vlakem do Dolní Cerekve. Jelikož Cerekev v lize okupuje 9. místo tak až na menší háček s počtem mužů, který se vyřešil doplněním od dorostenců, jsme počítali s hladkým průběhem zápasu.

Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře. Obrana šlapala velmi dobře a střely, které prošly Šimi vychytal. Až na pár neúspěšných technických střel ze začátku zápasu se i v útoku začalo dařit a rázem jsme v desáté minutě vedli o 5 gólů. Do konce poločasu se nic moc nezměnilo, v útoku jsme proměňovali a skrz precizní obranu prolítlo jen minimum gólu. Poločas skončil 18-9 v náš prospěch. Začátkem 2. poločasu jsme v obraně trošku zaváhali a tak se k nám soupeř gólově přiblížil. Naštěstí jsme opět začali bránit a skoro každý náš útok končil gólem. O poslední vstřelený gól do soupeřovi branky, se postaral Martin Dvořák a zápas tedy skončil 32:23. Poslední ligový zápas nás čeká na domácí palubovce 6. 5. od 17 hodin proti Novému Veselí. Tak přijďte podpořit naše muže a oslavit zakončení sezóny.

Pro statistikáře: https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/6788aa9d-5850-4574-9da0-41f1c20d3525

Autor: Karel Caldr