Bábovky vezou body z pražské Astry

TJ ASTRA PRAHA – LOKOMOTIVA ČB
21:26 (14:11)

Soupiska a prosazení: Pufferová – Dolejšová 8/1, Vinárková 7/1, Farková 4/1, Havlová 2, Voháková 2, Janů 1, Lahodná 1, Višvaderová 1, Raušer, Vaňková, Homolová

V neděli 29.10. se bábovky vydaly na palubovku pražské Astry, černým petrem letošního ročníku. Před zápasem panovala skvělá nálada, šly jsme do jasného zápasu v náš prospěch, ale hned první minuty bábovkám nesedly a nechaly se svést soupeřem dolů.

První poločas jsme jasně prohrávaly, nevedla se nám střelba, přihrávky a dělaly jsme začátečnické chyby jak v útoku, který byl velmi zbrklý, tak i v obraně. Tímto stylem hry dobrá nálada šla stranou a naší hře to nepomohlo, proto první poločas skončil 11:14 v prospěch Astry.

O poločase jsme si řekli naší další taktiku, věděly jsme jak na to, ale do hry nám to nešlo prolomit. Navzájem jsme se povzbudily a šly s jasným cílem do druhého poločasu – vyhrát!

Druhý poločas jsme se opravdu zvedly, i přesto, že začátečnické chyby nezmizely, dělaly jsme jich čím dál tím míň a proto jsme zápas otočili v náš prospěch. Zatlačily jsme na obranu a Astru jsme tím zaskočily, do útoku jsme chodily do jasných šancí.

Z Prahy jsme odjely s dvěma body za výsledku 21:26 pro bábovky. Ze zápasu si odnášíme velké ponaučení, na kterém budeme pracovat do dalších utkání.

Autor článku: Lucie Vinárková