Domácí palubovka Bábovkám štěstí nepřinesla

hájeLokomotiva ČB – HC Háje
24:31 (15:18)

V sobotu 21. 10. jsme na domácí palubovce odehrály napínavé utkání proti zatím neporaženým hráčkám z pražského týmu, které přijely z Hájů.

V začátku prvního poločasu se nám podařilo proměnit pár rychlých útoků, čímž jsme si udělaly lehký náskok, ale nakonec pro nás poločas důležitého zápasu skončil zklamáním, neboť jsme prohrály o pouhé tři góly.

Samozřejmě obrat v druhém poločase se zdál být možný, ale pražský tým měl více štěstí v útoku a propracovanou rychlou lajnu, což nám zkomplikovalo situaci. Na konci zápasu však byla patrná i slabší obrana, která umožnila soupeřkám navýšit svůj náskok. Vyzkoušely jsme více druhů obrany, ale bohužel žádná z nich se nezdála být ta pravá. Konečný výsledek zápasu skončil 24:31 ve prospěch pražským Hájům.

Doufáme, že se nám podaří zapracovat na našich slabších stránkách, a že budeme lépe připraveny na následující zápas. Tentokrát zavítáme do Prahy my, čeká nás totiž tým Tj Astra. Určitě nám držte palce a podpořte nás alepoň na dálku, ať si domů přivezeme výhru.

Autor článku: Adéla Voháková

Podrobné statistiky zápasu zde: https://www.handball.cz/souteze/zeny/2-liga-zeny-cechy/detail/zapas/485e10c9-2fe5-4919-ad26-78b2b2fb7a29