Plzeňský výlet

DHC PLZEŇ B : TJ LOKO Č. BUDĚJOVICE
47:23 ( 23:13)

Sestava a střelci: Papanová, Černíková, Cvetkovová (2), Kučerová (2), Sedláčková, Horáková (1), Houšková (10/2), Zimmelová (5/5), Šlajferčíková, Němcová (3)

V neděli 21.1 2024 jsme odehrály svůj první novoroční zápas, ale zároveň poslední z podzimní sezóny v Plzni.

Do utkání jsme nastupovaly s tím, že je to náš první zápas po zimní pauze a že nemáme co ztratit, takže jsme si zápas šly užít a zjistit jak na tom jsme po pauze.V prvních 2 minutách jsme udělali hned 3 zbytečné chyby které nás staly 3 góly. Poté ale vystřelila Šárka Němcová, která skórovala a hned po ní Bára Cvetkovová a Tereza Zimmelová.Potom už se zápas začal odehrávat jako každý jiný. Do 20 minuty jsme se soupeřem držely krok a bylo to 13:12, poté jsme si ale zbytečně nechaly sebrat míče a do šatny o poločase jsme odcházely se skórem 23:13.

>V šatně jsme se shodly že ještě není nic ztraceno, a že se do dalšího poločasu vrhneme se vší silou. To se ale změnilo hned co jsme nastoupily na hrací plochu a soupeřky na nás vytáhly střeďáka a dostaly jsme zase 2 zbytečné góly. Pak ale z naší strany vystřelila Markéta Houšková hned dvakrát po sobě a hned na to další hračky, samozřejmě soupeřky nám také nastřílely góly a nám došlo že ať už budeme dělat cokoliv tak, že soupeřky si hru budou řídit jak bude potřeba.. V 17 minutě jsme začaly dostávat góly ale nevracely jsme je zpátky a proto v 25. minutě byl výsledek 44:22 pro Plzeň. Do konce zápasu už pak dala gól jen Markéta Houšková a zápas skončil 47:23.Byl to náš první zápas po delší době takže doufám, že od teď už to půjde jen líp a jarní sezónu si užijeme. Další zápas odehrajeme 27.1 od 13:00 na domácí palubovce proti Sokol Vršovice A.Tak nám přijde fandit.

Autor článku: Sára Horáková