4+1 v Třeboni

K dalšímu kolu krajského turnaje přípravek 4+1 nás náš „VĚRNÝ LOKOBUS“ zavezl do Třeboně.

Nejdříve tedy rychlé rozdělení do družstev. Jako již tradičně „zebry“ do skupiny A a „pomeranče“ do skupiny B. A jdeme na to!

První zápasy jsou jako vždy malinko ospalé, ale na obou družstvech je vidět chuť do hry.

„Zebry“ se jako zkušenější část výpravy dostávají rychleji do tempa a na hře hlavně proti družstvům kluků je to znát. Bohužel asi máme nějaký blok nebo úctu k dívčím týmům a na ty se nám tolik nedaří. Jako třešnička na dortu byl ale poslední zápas turnaje, kdy „zebry“ předvedly super výkon s pohybem po celém hřišti a perfektní obranou jeden na jednoho.

„Pomeranče“ si jako tradičně drží svůj herní klid a rozvahu. Kategorie skupiny B nám ale naprosto vyhovuje a celý tým si první házenkářské návyky pomalu osvojuje. Při některých akcích se nad rychlostí a zatajovaným umem svých svěřenců podivují i trenéři. Je vidět, že je třeba dělat pomalé, ale vytrvalé krůčky, a ono to půjde.

Po vyhlášení výsledků a předání cen už následuje jen povinné „dělení kořisti“ a hurá domů do zbytku krásného nedělního odpoledne.

Další turnaj proběhne 13. 5. 2017, kdy se necháme LOKOBUSEM přenést do Písku. Tam nás čeká jen turnaj přípravek, takže doufám v plný autobus jak „zeber a pomerančů“, tak všech věrných fanoušků!