KP starší žáci – poslední kolo

Lokomotiva České Budějovice – ČZ HBC Strakonice

25:33 (11:16)

Sestava a střelci: Rosvald, Netrval – Dostál 11, Jordák 7, Joza 5, Steier, Klimeš 1, Šimeček, Makovec, Řezníček, Kadečka

Ukončení podzimní části krajského přeboru jsme odehráli na domácí půdě proti žákům ze Strakonic.

Začátek utkání jsme zvládli velmi dobře ještě do 10. minuty jsme drželi vyrovnaný stav utkání. Pak přišla 5-ti branková šňůra soupeře a rázem jsme prohrávali 5:10. Ovšem výborným výkonem se nám podařilo během 5 minut stáhnout náskok na rozdíl 2 branek na 10:12, ovšem konec poločasu opět patřil strakonickým a tak jsme prví půli prohráli 11:16.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu, bohužel na každý náš gól odpověděl soupeř dvěma, takže skóre na konci utkání se zastavilo na rozdílu osmi branek 25:33. I přes nepříznivý výsledek je třeba pochválit kluky za bojovný výkon a nic není ztraceno. Ze statistik je patrné, že družstvo táhne trojice spojek Dan Dostál, Filip Joza a Matěj Jordák, který se opět po vyléčeném zranění vrátil do týmu. Bohužel toto byl zřejmě poslední soutěžní zápas Dana Dostála, který od nového roku přechází do jiného oddílu, ale ještě si určitě rád s námi zahraje kvalifikaci žákovské ligy ve Velkém Meziříčí.