Muži A

Sokol Libčice n. Vlt. – TJ Lokomotiva České Budějovice

35:27 (15:11)

Další z venkovních zápasů jsme odehráli v Břvích u Prahy se soupeřem z Libčic nad Vltavou. Soupeř tradičně patří ke špičce naší ligy a pravidelně se pyšní neprostupnou obranou, kdy nejsou výjimkou počty vstřelených gólů kolem dvaceti. Nás se na zápas bohužel sešlo poskrovnu a tak musel oprášit cvičky i trenér Michal „Zlatá ruka“ Kotvald.

Vstup do zápasu byl z naší strany víc než povedený a my jsme se ujali vedení až do stavu 5:3. Poté bohužel přišla série více či méně zasloužených vyloučeních, čímž se soupeř dostal na koně. Nám se poměrně dařilo v obraně a soupeř skóroval převážně z rychlých  protiútoků, které se mu naskýtali po našich zbytečných chybách nebo neproměněných šancích. První poločas skončil naší prohrou o 4 góly, což byl výsledek celkem slibný do poločasu druhého.

Vstup do druhého poločasu nám však bohužel vůbec nevyšel a soupeř nám postupem času odskočil až na rozdíl 11-ti gólů. O osudu utkání tedy bylo více méně rozhodnuto. Snažili jsme se ještě výsledek zkorigovat a to se nám naštěstí podařilo.

Za posledními zápasy bychom tímto měli udělat tlustou čáru a měli bychom se plně soustředit na následující 4 utkání, která rozhodnou o našem bytí či nebytí ve druhé lize. Vše máme ve vlastních rukou a rozhodující bude už příští domácí zápas s Dolní Cerekví.