Dva body do tabulky

TJ Lokomotiva České Budějovice

Házená Jindřichův Hradec

7:4

Mladší žačky: Papanová Natálie(G), Jílková Lucie (2), Matušková Monika, Poláková Barbora, Kvěchová Tereza, Čapková Amélie (1), Zimmelová Tereza (3), Šlajferčíková Aneta (1)

V sobotu 18.9. odehrála mladší děvčata zápas proti Jindřichovu Hradci. Na tým, který naše holky dokázaly s přehledem porazit na turnaji 4.9., jsme si věřily. Bohužel se začaly množit omluvenky a tak trenérka Lenka sháněla v minižačkách někoho, kdo by byl ochoten nám vypomoci. Tímto děkujeme Monče a Terezce z „miníků“ za jejich pomoc, kterou určitě rády zopakujeme, protože byly plnohodnotnou náhradou za omlouvající se hráčky.

Když už holky tedy nastoupily k zápasu (i přes nasazení nemocných), tak nám spadl kámen ze srdce, že se utkání podaří odehrát. Hra to byla ovšem žalostná. Od začátku se naše házenkářky přizpůsobily hře JH. Nikdo nestřílel, nikdo nebyl ochoten jít do obrany soupeře a navíc zbytečně ztrácela děvčata míče. Díky Natálce v bráně a i relativně fungující obraně, jsme neinkasovaly branky, kterými by soupeř odskočil. Jitka s Lenkou na střídačce holky povzbuzovaly, ale bohužel elán, nadšení a hlavně házenkářské umění z předchozích zápasů zmizelo v nenávratnu (ale my vše určitě pro další zápasy najdeme J). Děvčata jakoby nechtěla nebo neuměla prodat to, co je trenérky nabádaly a to, co předváděly na tréninku. Nelze vyhrát se dvěma bojovníky (Barčou P. a Terezkou Z.), kterým v sobotu nikdo moc nepomáhal. Střelecky se na konci zápasu probudila Lucka J., ale to již bylo pozdě. Utkání jsme silou vůle a díky neúnavnému povzbuzování z lavičky dotáhly do vítězného konce s výsledkem 7:4!!!! Sedm vstřelených branek za 2x20minut je tristně málo. Nicméně 2 body do tabulky se počítají.