Muži A – utrpěné vítězství

Spartak MAS Sez.Ústí – TJ Lokomotiva České Budějovice

29:32 (16:11)

Během uplynulého víkendu jsme se k dalšímu zápasu vypravili do Sezimova Ústí. To je tým, který se sice pohybuje ve spodku naší ligové tabulky, ale my s ním pravidelně míváme celkem velké problémy. A nejinak tomu bylo i tentokrát.

Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a prakticky od začátku jsme tahali za kratší konec. Sezimák se poměrně pohodlně prosazoval naší nedůraznou obranou a prakticky každý útok končil gólem. Naopak my jsme byli v útoku naprosto jaloví. Srážely nás technické chyby, neproměňování i těch nejvyloženějších šancí a také dvouminutové tresty, kterých bylo v tomto utkání opravdu hodně. Výsledkem byla naše prohra v prvním poločas 16:11.

Do druhého poločasu jsme vstoupili o něco lépe. Vytáhli jsme 2 osobní obrany na nejnebezpečnější hráče domácích a tím jsme eliminovali velkou část ofenzivních schopností Sezimáku. V útoku se nám začalo dařit zejména na postech spojek, které v prvním poločase nijak nezářili. Postupně se nám tedy dařilo náskok snižovat, až jsme v cca polovině druhého poločasu skóre obrátili a vedení už jsme nepustili.

Z našeho pohledu toto vystoupení nebylo nikterak povedené. Snad se z toho zmátoříme a v sobotu před domácím publikem předvedeme o něco povedenější výkon. Přijďte se podívat od 17 hod do naší haly.

Více informací pro milovníky statistik zde: https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/a497600d-4aec-4b68-9ab3-3b1047dbda18