Turnaj 4+1 přípravky v Milevsku

Další turnaj a další termínová pohroma. Datum turnaj byl stanoven na 6.3.2022, kdy v okrese České Budějovice probíhají jarní prázdniny. Opět nastali chmury na duši pro trenéry, kolik se nám přihlásí dětí a jestli nám v průběhu prázdnin nikdo neochoří nebo… (možností je mnoho). Z 26 dětí, které máme na soupisce přihlásilo 12 dětí. V průběhu týdne to moc valně na tréninkách nevypadalo, ale všichni, co přislíbili účast až na jednoho se ráno sešli na srazu. Dvanáctého hráče jsme dokázali nahradit Sašou Babicovou, která byla ve čtvrtek na prvním tréninku a hned v neděli nastoupila do turnaje.

Opět jako v JH jsme postavili do turnaje dvě družstva:

A tým: Nikča Černíková (která tak Jako Saša nastoupila do prvního turnaje) Bratři Míša a Láďa Kotvaldové, Kryštof Petr, Adam Hlavaček, Roman Černík

Na tom to týmu byla vidět, že na nich leží výsledková tíže😊 (přesně víme, jak hrajeme kluci si to počítají ☹, jelikož hráli pod vlastním psychickým tlakem, kterým jim svazoval ruce a nohy, ale hlavně jim rozvazoval pusy. Nezbylo mi nic jiného než, družstvo v šatně pokárat za přístup ke hře a vysvětlit, jak se mají k sobě a soupeři chovat, ale hlavně jak mají hrát. Slova má padla na úrodnou půdu a obraz hry se rapidně zlepšil.

B tým je tvořen převážně z našich nejmladších hráček (2014 a 2015) Anička Řezáčová, Editka Nováková, Emča Klimešová, Kiki Hlásková, Saša Babicová a již tradičního účastník dívčího týmu Lukáš Krejčí (2014)

Poděkovat je třeba všem rodičům, kteří obětovali poslední den prázdnin a vydali se s námi na cesty. Poděkování zaslouží i tým dívek z Milevska za skvěle zorganizovaný turnaj a konečně se pískalo dle pravidel.

Další turnaj máme 26.3.2022 a tak doufáme v hojnou účast dětí, jelikož babiček, výletů a dalších různých atrakcí se užili o prázdninách dostatečně a COVID také slábne. Takže vzhůru do Sezimova Ústí.