Turnaj 4+1 přípravky v Jindřichově Hradci

První turnaj v roce 2022 byl na plánována na 6.2., což zrovna nebyl šťastný termín. Zrovna probíhaly pololetní prázdniny a většina hráčů a hráček musela poslechnout rodiče a vyrazit na rodinné prázdniny anebo byli uvězněny v domácí léčbě doznívající pandemii COVID. Nám trenérům naskákalo pár vrásek na víc, jelikož jsme původně přihlásili tři družstva. Narychlo jsme odvolali třetí tým a doufali, že naplníme alespoň dva týmy, opak byl pravdou.

Na turnaj jsme vyrazili pouze z 9 hráči, ale to je na dvě družstva hodně málo, nám nezbylo nic jiného, než se posílit o dva začínají hráče z družstva mini žáků, za co jim musíme poděkovat. Co čert nechtěl ochořel zákeřnou nemocí (rýmičkou) i hlavní trenér pan Zelenka.
Družstva jsme rozdělili do dvou týmů:
A tým: dva chlapci s mini (bohužel jejich jména nevím), Nelča Nováková, Majda Rachačová (která ještě vypomáhala týmu B), Tomáš Kučera a Adam Hlaváček.
B tým: Anička Řezáčová, Editka Nováková, Kiki Hlásková, Kačka Kučerová, Majda Rachačová a jediný mužský Luky Krejčí.
Myslím si, že děti si turnaj užily, na některých je vidět velké zlepšení a někteří mají ještě dost času se vše naučit dle představ trenérů. Dětem je zatím stejně jedno jak hrají hlavně, že dostanou na konci turnaje ceny, na které se těší nejvíce.

Fotogalerie: