Dorost proti Jablonci doma propadnul

TJ Loko České Budějovice – TJ Elektro-Praga Jablonec n.N.

18:28 (8:11)

Na jih Čech zavítal soupeř až z dalekého Jablonce nad Nisou. V posledním kole podzimu jsme dokázali zázračně zvednou v druhém poločase hlavu a z nepříznivého stavu 16:8 jsme v druhém poločase vyrovnali, ač nakonec prohráli o 3 branky ale se vztyčenou hlavou. Nedělní zápas doma proti stejnému soupeři ovšem vypadal přesně opačně.

První poločas jsme hráli velmi vyrovnanou partii. Tahali jsme se se soupeřem o gól. Ovšem od 20. minuty, kdy nešťastným zákrokem dostal Adam červenou kartu za nechtěný faul a následně si odešel Petr Mlejnek také odpykat dvouminutový trest, se náš tým sesypal. Poločas se nám podařilo dohrát s tříbrankovým mankem 8:11.

Do druhého poločasu jsme ovšem vstoupili velmi vlažně, nedokázali jsme úvodních 7 minut vstřelit branku a tak nám soupeř utekl na rozdíl 8 branek 8:16. Jablonečtí dorostenci ještě dále byli střelecky při chuti. Nám se dařilo korigovat, ovšem snížit desetibrankový rozdíl se nám nedařilo. Následoval faul Petra Mlejnka, který navíc neudržel nervy na uzdě a urážkou soupeře si vykoledoval červenou (modrou) kartu za nesportovní chování. Uvidíme jakou to bude mít dohru na disciplinární komisi. Druhá polovina zápasu se tentokrát opravdu nevydařila.

Naše hra byla plná hrubých chyb, ztrát míčů, nedařilo se dávat branky a co nejvíce nám nejde je kolektivní hra, vzájemná spolupráce. Když dáme branku, tak jedině individuálním průnikem.

Podrobnosti k utkání, sestava a branky

https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-starsi-dorostenci-cechy/detail/zapas/30b0c5eb-4be1-4ca7-8eed-2e4cc6875067

/data/1/b/1bff2acf-6ad1-40de-bb92-38bb453f4c57/hazenacb.cz/www/wp content/uploads/2022/04/jablonec