K výhře chyběl kousek …

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE : TJ ČZ HBC Strakonice 1921
24:28 (13:15)

Sestava a střelkyně: Papanová, Houšková 13, Horáková 3, Jílková 3, Zimmelová 3, Čapková 1, Poláková 1, Hečková, Šlajferčíková, Němcová

Další zápas nás čekal doma se Strakonicemi. Po prohře s Pískem jsme potrénovali, co se dalo a bylo to znát. I když! Začátek zápasu byl z naší strany hrůza. Byli jsme pomalí, míče nám padali z rukou… První gól padl až ve třetí minutě ze sedmičky, to bylo naposledy kdy jsme v prvním poločase vedli. Po tomto gólu se probraly i soupeřky a začal boj o každý míč. V deváté minutě jsme si vzali time a holkám dost důrazně řekli co mají hrát a hlavně, aby se probraly. Od této chvíle se hrála moc pěkná házená. V 16. minutě jsme se dotáhli na soupeře hlavně zlepšeným útokem. Holky jsme trochu protočili na různých postech a najednou to začalo jít. Viděli jsme pěkné herní kombinace, akorát nás zrazovala neproměněná střelba. Všechny tyto nególy nám na konci chyběly.

Druhý poločas byl ve stejně bojovném duchu jako ten první. Dokonce se nám povedlo v šesté minutě dotáhnout a Natka chytila sedmičku. Pak přišla nejlepší část našeho výkonu. Holky zaply ze všech sil a pěknými akcemi jsme se dostali do vedení. Bohužel v 16. minutě jsme dostali dvouminutový trest a v této chvíli si soupeřky vzaly vedení na svou stranu a už zápas nepustily.

Pochvalu zaslouží celý tým, i když některé hráčky se na hřiště dostaly na menší dobu, ale prostě to nešlo. Líbili se mi skvělé herní kombinace, také to, že do rychlého protiútoku jdete ve dvou a umíte si přihrát. Ještě na té obraně a rychlosti trošku zapracujeme a bude to.