Muži A – Loko Vršovice vs. Loko Č. B.

Lokomotiva Vršovice – Tj Loko České Budějovice
25:25 (13:11)

Na další zápas jsme vyrazili společně s naším starším dorostem do Úval naším milovaným Lokobusem. Tam hraje teď své domácí zápasy Lokomotiva Vršovice, která má momentálně ve výstavbě novou halu. Do začátku utkání jsme přijeli s velkou časovou rezervou, tak jsme vyrazili do místní hospůdky na vydatný oběd. Ten se bohužel asi projevil i v zápase do kterého jsme nevstoupili úplně dobře.

I když jsme první půli neobdrželi moc gólů, tak obrana moc dobře nefungovala. Soupeř nám dělal problémy hlavně svými kombinacemi na hranici brankoviště ve spolupráci s pivotem, které mají Vršovice dobře nacvičené. My se v útoku zase jen těžce prosazovali, což se nám stává celkem často. Když nás nezachrání rychlý útok, či rychlý přechod do útoku a z něj vstřelené ,, lehké“ branky, tak máme velký problém nějaký gól dát. První půli jsme tedy prohráli 13:11.

Do druhé jsme vstoupili velice dobře. Prvních jedenáct minut jsme neobdrželi branku, jak díky zlepšené obraně, tak skvělými zákroky chytajícího Šimiho. My jsme nějaké branky nastříleli a najednou to bylo 13:17 v náš prospěch. Ve dvanácté minutě se domácí již prosadili a v průběhu nastávajících patnácti minut se tak nějak prosazovali na střídačku oba týmy. Pak nastalo posledních pět minut hrůzy z naší strany! Kdy jsme několikrát ztratili míč a neproměnili některé střely, když jsme tedy výjimečně neztratili míč. Nakonec můžeme být rádi, že vezeme alespoň bod. Po skvělém zákroku v poslední minutě Matýska Bajtů a jeho chyceném trháku.

Snad se náš výkon zlepší v následujícím zápase, který hrajeme doma v sobotu s Kutnou Horou, která letos okupuje spodní příčky tabulky. Tím vás všechny zvu na sobotní ligové zápasy do naší Lokoarény.

Autor: Jan Kuchař

Více informací pro milovníky statistik pod následujícím odkazem: https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/d9104ba7-8091-402b-a874-b5655f717964