Poslední turnaj 4+1 v roce 2022

Na poslední turnaj jsme vyrazili v krásně zasněženém sobotním ránu dopravní společností STIBUS. Turnaj se konal v Ústí Sezimově, na který se přihlásilo na 19 týmu z našeho krajského přeboru. Náš tým poslední době trpí častým onemocněním, a tak na turnaj dorazilo pouze 14 dětí. Naštěstí jsme prozíravě přihlásili pouze dvě družstva, jedno družstvo do pokročilých a druhé opět mezi méně pokročilé. S týmem nevyrazil ani šéf trenér, který dostal od realizačního týmu volno na vánoční úklid 😊. Již od ranních hodin začala být atmosféra okolo družstva uvolněná, pohodová zkrátka vánoční. O co se velkou měrou postarali rodiče, kteří vytvořili v prostorách haly Lokokoutek (plný všemožných pochutin od cukroví, ovoce až po pochutiny pro dospělé) za to jim patří dík a 1*.

Již k samotnému turnaji, jak jsem již psal děcka jsme rozdělili do dvou družstev. A-tým v prvním utkání vedl zkušený trenér (ano, byl jsem to já), však po příjezdu pana Rachače, mi byl tým odebrán a já byl přeřazen jako asistent do B-týmu.

Týmy hráli ve složení:
A tým:

Majda, Kikina, Emča, Editka (otloukánek turnaje), E-liška 😊, Miša, David. Trenérsky se podíleli na hře pan Ondřej a paní Nikča
Děcka jako by se zabrzdila a hra jim moc nešla. Týmy, které jsme s převahou v prvních turnajích přehrávali nám pomalinku vzdalují. Chybí nám rychlé rozhodování a bojovnost, jo málem bych zapomněl a přesná střelba. Lítá nám po celé hale, ale ne a ne do vymezeného prostoru pro skórování. Rozhodně nejsme nešikovní, jsou znát výpadky v trénování.

B tým:

Tak to je snůška talentů, kteří ještě potřebují více času na jeho pilování (převážně se jedná o ročníky 2016). Kapitánem a ochráncem něžného pohlaví byl zvolen jednohlasně Dominik, který vedl svůj tým do bojů ve složení Apolénka, Verunka, Anička, Alenka, Maruška, Zuzanka. Ke kormidlu se tentokrát postavila paní trenérka Terezka. Na dětech je znát, že se začínají lepšit a je to lepší od turnaje k turnaji. U tohoto družstva vidíme velkou budoucnost, pokud zůstane po hromadě.

 

Za všechny trenéry bych vám rád všem rodičům popřál krásné a pohodové vánoční svátky, dětem navíc bohatého Ježíška a mnoho štěstí a zdraví v roce 2023.

 

 

Jo a nakonec jsem přijel pěkně zkoulovanej 😂