Proti Sokolu Vršovice prohra v první desetiminutovce

TJ Loko České Budějovice – Sokol Vršovice
23:32 (11:17)

Před týdnem se nám podařilo rozstřílet hosty z Lokomotivy Vršovic. Tentokrát ovšem proti Vršovickým kolegům ze Sokola nastoupil úplně jiní domácí dorostenci.

To, co se nám doposud dařilo a to skvělá obrana, vůbec nevycházelo. K tomu se přidala nedůrazná a nepřesná střelba. Tyto okolnosti znamenaly, že během prvních 13-ti minut se nám podařily vstřelit 2 branky, kdežto soupeř nám jich uštědřil 9.  Sedmi brankový náskok se nám dařilo pouze udržovat a neprohlubovat. Od devatenácté minuty svitla naděje a začalo to vypadat, že jsme se oklepali a probrali ze spánku. Podařilo se sérií 4 branek stáhnout rozdíl na čtyři branky. Ve 22. minutě byl stav na ukazateli skóre 9:13. Ovšem pak opět soupeř odskočil na rozdíl sedmi branek. Poločas jsme prohráli 11:17.

Ve druhém poločase se nám nepodařilo změnit styl ani rytmus hry a jen stěží jsme udržovali 6-7-mi brankový rozdíl. Soupeřova rychlost, prosazování se v naší obraně a proti tomu naše nepřesná střelba a chyby v obraně znamenaly, že jsme prohráli proti Sokolu Vršovice 23:32.

Sestavy, střelci a průběh utkání:
TJ Loko České Budějovice – Sokol Vršovice 23:32 – Český svaz házené (handball.cz)