Turnaj 4+1 Sezimovo Ústí

Tam, kde jsme loňský rok ukončili, tam letošní rok otvíráme, a to ve městě Sezimovo Ústí. Na cestu vyrážíme opět v hojném počtu, i když někteří dali přednost rodinným výletům a někteří se doma váleli s různými nemocemi 😊.

 

Rodiče hned po příjezdu obsadili strategické místo v rohu haly, kde vybalili občerstvení pro malé a velké. Mezitím v útrobách šaten se naši hráči a hráčky rozdělovali do jednotlivých týmů a dostali také malé překvapení od trenérů v podobě triček. Složení týmů není moc složité v podstatě je totožné v každém turnaji. Tak jen pro nezasvěcené:

Tým „A“ vedený trenéry Terezkou a Ondřejem
Anička Řezáčů, David Šimeček, Ema Klimešová, Kikina Hlásková, Majda Rachačová, Michal Nguyen
Z tohoto týmu jsme byli velmi potěšeni, jakou hru předváděli. Je vidět, že to zkrátka jde, když se chce. Je jasné, že chybičky se vždycky najdou. Také je pravdou, že se nezúčastnili týmy ze Strakonic a Třeboně, kteří by nás asi podstatně víc potrápili, tím však nechci snižovat výkon našich hráčů. Jen tak dál.

Tým „B“ vedený trenérem Janem 😊
Anetka Pařízková, Apolenka „Api“ Nekolová, Baruška „Babu“ Hovorková, Editka Nováková, Maruška Krákorová, Verunka Škardová,
Jako vždy družstvo složené z našich nejmladších čertíků 👹, které se tentokráte trochu rozpadlo a tak jsme jej museli doplnit o Editku, která svými výkony rozhodně patří do A týmu. Je radost se dívat, jak se děvčata postupně zlepšují.

Tým „C“ vedený trenérem Buckem 😊
Anežka Čejková, Dan Ryšavý, E-liška Krákorová😊, Jarouš Kurial, Saša Babická, Toník Míka
Družstvo, ač C tým tak je to taková zásobárna pro A tým. Pokud se sejdeme v hojném počtu bude tento tým pomalinku přecházet mezi pokročilé. Dle mého pocitu jsme neprohráli ani jeden zápas. Nejvíc nás potrápil B tým, se kterým jsme odehráli vyrovnanou partii, a však má ještě hodně práce před sebou.

Co dodat závěrem:
– moc bych chtěl poděkovat rodičům za jejich účast na turnaji a za vytvoření perfektního zázemí (pěkně nám utíkají přestávky mezi zápasy)
– co největší docházku na tréninky a zápasy
– další turnaj se koná dne 5.3.2023 v Milevsku
– a to je všechno přátelé 😊