Starší dorost – Tragický druhý poločas

Spartak MAS Sezimovo Ústí – TJ Loko ČB
24:27 (8:15)

V nedělní dopoledne jsme dorazili na palubovku Sezimáku. I když jsme z posledního střetu s tímto soupeřem vyšli vítězně, věděli jsme, že nám soupeř nenechá nic zadarmo. Na sraz v 8:30 dorazili téměr všichni, až na Vaviho. Ten měl odvoz extra v 9:30. Stále nás trápí marodka Tobíka a Křemílka. Společně s námi jeli mladší dorostenci, kteří platí za plnohodnotné hráče staršího dorostu.

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Téměř každý útok končil úspěšnou koncovkou. A my jsme si tak vytvořili tříbrankový náskok, který jsme postupně navyšovali. Do kabin jsme tedy odcházeli vysmátí za stavu (8:15) pro nás.

Druhá polovina utkání už tak růžová nebyla. Vytratila se bojovnost a chuť hrát. Křídla soupeře nás trápila přesnou střelbou. Po inkasovaných gólech se Matesovi nedařilo vyhazovat míče a Adymu se je nedařilo chytat. A tak naše útoky začínaly se zvedlou rukou rozhodčího. Soupeř nás tak v 21. minutě dotáhl na rozdíl pouhé branky (22:23). Ve 24. minutě navíc obdržel Filip Šustr další přímou červenou kartu. Závěrečný hvizd zazněl za stavu (24:27) pro nás. I přes to, že nás soupeř v druhém poločase potrápil, všichni víme, že chyba byla na naší straně.

Závěrem bych chtěl poděkovat trenérům za cenné rady a trpělivost, kterou s námi mají. Samozřejmě také fanouškům.

Statistika níže pod odkazem:
https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-starsi-dorostenci-cechy/detail/zapas/02a7666b-9846-45b8-9ba2-7ea92de4ec39

Autor: Filip Šustr