Turnaj 4+1 na domácí půdě

Další turnaj přípravek 4+1 jsme tentokráte připadl na nás. Laťku jsme si v minulosti nasadili hodně vysoko, a tak bylo jen na nás, jak s tím vypořádáme.
Připravili jsme na tento turnaj jako vždy tři hrací hřiště, což je naší velkou devízou a přivítali jsme na naší palubovce tým VŠ Plzeň v jejich službách trénuje náš odchovanec Jan „Houmy“ Homolka.Družstva jsme rozdělili do tří skupin dle výkonosti. Myslím si, že se nám toto rozdělení povedlo Mohlo by se tak hrát i na jiných turnajích.
Rozdělení do družstev začíná být čím dál tím obtížnější, děti se stále více a více zlepšují.
A-tým si opět ukradnul 😊 Ondra
Sestava:
Honzík, Šimi, Michal, Kikina, Majda, Emča

B-tým byl přidělen Terezce
Sestava:
Lukáš, Kája Kr., Dan, Babu, Linda

C-tým jako vždy připadl Zelíkovi
Sestava komplet r.2016:
Verča, Maruška, Api, Laura, Alča, Zuzka

D-tým pomalinku přebírá Radim 😊
Sestava:
Smoči, E-liška, Eďouch, Simča, Terezka

No, aby jste si nemysleli na mně taky zbyl tým a to tým úplných nováčků tzv. Bufet-tým.
Rád bych touto cestou poděkoval všem mým hráčům z řad rodičů za skvěle připravené zázemí, které by nám mohl závidět jakýkoliv profi klub.
Bohužel ke našich svěřenců nemohu nic moc říci, jelikož jak to bývá při domácích turnajích toho moc nevidím. Dle vyjádření trenérů jsme hráli moc dobře. Konečně jsme začali hrát tvrdou, ale férovou obranu, která se ostatním moc nezamlouvá, ale na rozdíl od nich se snažíme nefaulovat zezadu. Je pravda, že ne vždy se to daří. Velký posun jsme zaznamenali u družstva našich nejmenších.

Další turnaj nás čeká tentokráte na palubovce Jiskry Třeboň dne 29.4.2022, na tento turnaj se přesuneme tentokráte po vlastní ose.
Fotogalerie: