2. kolo ligy mladšího dorostu opět bez bodu

TJ Loko České Budějovice – C.S. Cargo HBC Jičín B

18:29 (10:15)

Sestava a střelci: Bajt – Burger 5, Kadlec D. 4, Bauer, Klimeš 3, Titl 2, Kadlec M. 1, Šimeček, Szmaragowski, Šustr, Mlejnek, Novotný

Ani druhé kolo ligy mladšího dorostu opět na domácí půdě výhru nepřineslo. Sice první gól jsme vstřelili my, pak ovšem přišla šňůra 6 branek hostů od Řáholce. Nám se za prvních 15 minut podařilo vstřelit 4 branky, kdežto hosté 10 a to je opravdu málo. Pět minut před koncem jsme prohrávali neuvěřitelných 5:14. Naštěstí se nám podařilo zvednout hlavu a poslední minuty patřili našim střelcům. Sérií pěti branek se nám podařilo stáhnout hrozivý výsledek  prvního poločasu na přívětivých 10:15.

Druhý poločas již tak jednoznačný nebyl, padaly branky na obou stranách. podařilo se nám v půli druhého poločasu stáhnout na 3 branky, na 16:19. Ovšem bohužel obrat se nepodařil. Následně nám hostující Jičín utekl opět sérií 5 branek na 16:24. Pak už se jen upravoval stav brankami na obou stranách na konečných 18:29. Bohužel v dresu hostí jeden hráč nám uštědřil 11 branek, na naší straně podobného střelce nemáme. Chybí ostré spojky, snad se nám podaří co nejdříve střelce objevit.  Nedařilo se nám ani při střelbě sedmimetrových hodů, ze tří jsme neproměnili ani jednu. Začala se dařit spolupráce s pivotem, ze které padli 4 branky.

Věřme v další kola, máme stále na čem pracovat.