Muži A – tak konečně bodíky zůstali doma

TJ Lokomotiva České Budějovice – Spartak MAS Sez.Ústí

28:26 (11:12)

K dalšímu zápasu v rámci naší ligové soutěže jsme nastoupili proti týmu Sezimova Ústí. Proti Sezimáku se nám dlouhodobě celkem daří, a tak ve vzduchu visel určitý příslib, že tentokráte bychom zápas mohli dotáhnout do vítězného konce.

Do utkání jsme vstoupili poměrně povedeně. Celou první polovinu prvního poločasu jsme si postupně budovali vlastní náskok až jsme odskočili na rozdíl 5-ti gólů. Celkem fungoval útok i obrana. Od té doby, ale jakoby nám zvlhl střelný prach a nedařilo se nám v útoku prakticky nic. Do konce poločasu jsme dali pouhopouhé 3 góly. Naopak naše obrana byla nedůrazná a dostávali jsme poměrně laciné góly ze střední vzdálenosti. Tyto 2 skutečnosti vyústily v naší poločasovou, jednogólovou prohru.

Naše trápení bohužel pokračovalo i po vstupu do druhého poločasu. Obrana nedostupovala soupeřovi střelce a brankáři také neměli zrovna svůj den. My jsme se naopak na každý svůj gól v útoku nadřeli. Naštěstí se nám ke konci zápasu začala dařit střelba z prostoru spojek, díky níž jsme si krůček po krůčku budovali náskok a přes nervóznější konec utkání jsme si už vedení pohlídali.

Co říct závěrem. Opět se na nás srážel úzký kádr, ve kterém není moc kam sáhnout, pokud se někomu nedaří. Na druhou stranu na konci utkání se projevila kvalita základní sestavy, která i přes únavu dokázala zúročit své zkušenosti a vedení do konce zápasu udržet.

Příští víkend náš čeká výjezd do Dolní Cerekve, tak držte palce, ať se to naše bodové konto zas o něco rozroste!

Více informací pro milovníky statistik zde https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/a8f0e719-f683-44db-a134-013bee87af9b