Turnaj přípravek Sezimovo Ústí

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je IMG-20211010-WA0002-1024x768.jpg.

Dalším zastavením krajského přeboru se stalo město Sezimovo Ústí. Na tento turnaj jsme přihlásili dvě družstva, avšak průběhu týdne nám začal odpadávat jeden svěřen za druhým, asi se Budějcema prohnala chřipková vánice. Mně však více mrzí neúčast dětí, kteří mohly hrát, ale účast na rodinných návštěvách je důležitá. No snad to nebude pravidlem.  Nakonec jsem byl rád za těch pár svěřenců, kteří přišli. Bohužel jsme postavili pouze jedno družstvo a tak přidělali starosti i pořadateli turnaje.

Teď už k samotnému turnaji. Prckové si zahráli ve skupině proti všem soupeřům z kraje (6 utkání) a v nich předváděli parádní výkony, co nás nejvíce potěšilo byl velký zápal a chuť dětí do hry, ten překryl i některé chyby.  Nechci nikoho vychvalovat, protože každý odevzdal úplně všechno na hřišti  a nejen na hřišti celá lavička byla neustále na nohou a pěkně se povzbuzovala hráče na hřišti. No zkrátka paráda.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem rodičům za podporu a taky trenérce Lokoťáčku a její dceři  za pomoc při koučování 😊.

Další turnaj se koná ve smolném termínu podzimních prázdnin 30.10.2021 v Písku. Tak doufám, že postavíme alespoň opět jeden tým.

Fotogalerie: