Tyčkovaná v Milevsku

HC Milevsko, z.s. : TJ LOKO ČB
33:16 (20:7)
Soupiska: Papanová N. – Zimmelová T. 1, Poláková B., Šlajferčíková A., Kučerová K., Horáková S. 1, Čapková A. 2, Houšková M. 9, Hečková S., Jílková L. 3

V neděli v brzkých ranních hodinách vyrazila starší děvčata na zápas do Milevska natěšena na první výhru v podzimní části. Vzhledem k výsledkům milevských hráček se dal čekat minimálně vyrovnaný souboj o první body do tabulky (já v ně věřila).

Ale bohužel jako obvykle si naše hráčky nechaly utéct začátek a za stavu 7:1 to bylo na opuštění hrací plochy. Holky nehrály nic, ale vůbec nic. Marné bylo domlouvání o timeoutu. Některá děvčata vypadala jako by hrála házenou poprvé v životě a bohužel Terezka Z. s Barčou P. na to samy nestačily, protože milevské hráčky je okamžitě bránily po zjištění, že od nikoho jiného jim nic nehrozí. Přišlo pár rychlých protiútoků domácích a rázem se objevilo na tabuli výše zmíněné hrozivé skóre. Do druhé části první půle se probudila Markétka H. a začalo se měnit skóre, ale bohužel pomalu. Z 80% vystřelených střel na branku Milevska mířilo na tyče nebo břevna. Tentokrát se v první půli nedařilo ani brankářce, takže soupeřkám vyšla téměř každá střela.

Do druhé půle holky vkročily s tím, že zkorigují otřesné skóre. Což se nepovedlo. Bohužel opět proti Milevsku odehrán nejhorší zápas z doposud hraných. Další nás čeká 21.10. doma s J. Hradcem, tak doufám, že holky daly na naše rady, pročistily hlavy, zlepšily mušku a vykročí za prvními body do tabulky.