Úspěšný start sezóny

TJ LOKO ČB – HC Milevsko, Z.S.
25:21 (15:8)

Sestava: Papanová Natálie (G), Zimmelová Tereza (4), Šlajferčíková Aneta, Němcová Šárka, Kučerová Barbora, Jílková Lucie (5), Houšková Markéta (11/5), Horáková Sára, Hečková Sára, Čapková Amélie (5)

Jediný zápas jarní sezóny 2022/2023, který naše hráčky odehrály doma byl s Milevskem tuto neděli 26.2.2023 od 12:00 hodin. Na zápas jsme se všechny těšily a čekaly, zda získají holky první body do tabulky. Vzhledem k tomu, že jsme v Milevsku na podzim utrpěly vysokou porážku, přijel si hostující tým pro body také. Od začátku hry měly naše dívky navrch. Naladily se evidentně na vítěznou notu a šly si za svým. V 11. minutě byl stav utkání 7:1 v náš prospěch. Hrály konečně to, co jim Jitka vštěpuje každý trénink, nebály se soupeře, nahrávaly si, nikdo nemyslel na sebe a byly jeden tým. V bráně naprosto skvěle zachytala Natka a tím děvčata podpořila. Poločas skončil vítězstvím 15:8. Začátek druhé půle mívají holky většinou odevzdaný a tím ztrácejí jakékoliv zápasy. I tentokrát se vloudila malá krize, ale nicméně náskok byl dostatečný. Zápas se více vyrovnal, ale děvčata své první vítězství nepustila a konečným výsledkem 25:21 získaly vytoužené dva body.

Je vidět, že celý tým se vydává dobrý směrem, holky se herně zvedají, střelba nevisí pouze na Markétě, pěkně se rozstřílela Lucka, Terezka i Amél. Zbytek týmu je herně doplňuje a myslím, že i divák (snad každý) hru všech musel ocenit.

Příště nás čekají 18.3. ve Strakonicích, tak nám držte palce.