Muži A – Úspěch proti Loko Vršovice

TJ LOKO ČESKÉ BUDĚJOVICE : LOKOMOTIVA VRŠOVICE
32:29 ( 19:17 )

V sobotu odpoledne jsme nastoupili k zápasu v Loko aréně proti Lokomotivě z Vršovic. Až na pár omluvenek jsme byli v plné sestavě, včetně zkušeného MatějemJiránků, který se po dlouhé době ukázal na palubovce Loko arény.

Po hvizdu, který odstartoval zápas to pro nás vypadalo velmi dobře a už v šesté minutě jsme se dostali do vedení o tři branky. Bohužel naše neproměňování šancí a trestů nás dohnalo k tomu, že v polovině prvního poločasu byl stav nerozhodně. Nakonec jsme ale zabojovali, neboť obrana i útok fungovaly dokonale a do šaten jsme šli za stavu 19:17.

V druhém poločase jsme nezačali vůbec dobře, soupeř se dostal do vedení a my chybovali v obraně a navíc jsme dostávali i nechtěné trestné minuty a hráli v oslabení. V 6. minutě skóre dorovnal David Potůček a začala gólová přestřelka, kterou se nám podařilo obrátit v náš prospěch. V závěru zápasu vychytal Standa Šíma sedmi metrový hod, což nás mohlo uklidnit. Po sléze byl Jan Kuchař vyloučen 4 minutovým trestem. O poslední vstřelený gól do soupeřovi branky, se postaral Petr Mlejnek a zápas skončil vítězným výsledkem 32:29.

Více informací pro milovníky statistik pod následujícím odkazem:

https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/79de37e0-35e2-40ff-bbf5-2c3ae0138808
autor: Matyáš Bajt