Druhý domácí zápas sezóny

ústí nad labemTJ Lokomotiva České Budějovice : HK Spartak Ústí nad Labem
32:39 (20:19)

Sestava a střelci: Papanová N., Černíková T., Houšková M. (13/4), Zimmelová T. (8/2), Čapková A. (3), Horáková S. (5), Cvetkovová B. (2), Němcová Š., Nevoralová S., Kučerová K., Sedláčková B.

V sobotu 10.2.2024 jsme v 15:00 jako mladší dorostenky odehrály svůj druhý domácí zápas jarní části proti Ústí nad Labem. Již před zápasem jsme věděli, že zde nemáme co ztratit a jdeme si jen naplno zahrát, užít si hru a třeba vyzkoušet nové signály co jsme v pátek nacvičovaly.

Vstup do zápasu se nám povedl nad naše očekávání, kdy první branku střelila Terka Z., a i přes pokulhávající obranu, jsme do konce prvního poločasu dokázali udržet nad soupeřkami náskok.

Do druhého poločasu jsme šly tedy s tím, že  jestli chceme náskok udržet, musíme být důslednější v obraně. Co jsme ale nečekaly, že soupeřky začnou hrát obranu typu osobky. V tu chvíli se  pro nás hra zkomplikovala a projevilo se to i na skóre, kdy nám během 5 minut soupeřky vstřelily 6 gólů a dostaly se tak do vedení.

Náš poslední dvaatřicátý gól ještě vstřelila Markéta H. a výsledné skóre tedy bylo 32:39.

I přes prohru jsme ale ze sebe vydaly vše co bylo v našich silách a doufáme, že příští zápas ve Strakonicích, který odehrajeme 17.2. ve 14:30, to konečně vyjde a budeme se moci radovat z výhry.

Autor článku: Sára Nevoralová