Třetí turnaj přípravek – Písek

ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU  pro zvětšení klikni na obrázek

Za krásného počasí a již se středoevropským časem jsme vyrazili na další turnaj přípravek tentokráte do města Písku. Město Písek neproslavil jen Fráňa Šrámek a výrobky Jitexu, ale také skvělá házená. Poprvé v sezóně se nám podařilo sestavit tři družstva, i když s odřenýma ušima. Na vině byla zřejmě vlna chřipek, která proběhla na českobudějovických školách a školkách, no a samo sebou i prodloužený sluncem prozářený víkend.

Přihlásili jsme tři družstva, naše nejsilnější družstvo do skupiny pokročilých a dvě družstva do začínajících. Všechna družstva odehrála 6 utkání po 12 minutách.
LOKOMOTIVA ČB A
Sestava: Klimešová Ema, Nováková Edita, Rachačová Majda, Šimeček David, Nguyen Tien Minh.
Trenéři: manželé Rachačovi

Na tomto družstvu je vidět chuť dávat branky tam jsme skvělí, co nám však nejvíce chybí je obranná hra, a hlavně dravost na míč (bojovnost necháme si ukrást všechny míče a odražené míče od brankařů necháváme soupeři). Myslím si, že v této partě dříme velký potenciál.

LOKOMOTIVA ČB A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOKOMOTIVA ČB B
Sestava: Mrázová Alenka, Nekolová Apolénka „Api“, Pivcová Kája, Veberová Anička, Krákorová Maruška, Kolářová Zuzka
Trenér: Jan Zelenka

Družstvo sestaveno z našich nejmladších hráček, hrálo poprvé samostatně bez starších hráčů. Po rozkoukávacím prvním zápase se dívky čím dál tím více rozehrávala, začaly bojovat o každý míč a branky začala dávat i ostatní děvčata a nejen Api.

LOKOMOTIVA ČB B

LOKOMOTIVA ČB C
Sestava: Hovorková Barča „Babu“, Filková Linda, Smoček Dominik, Hovorka Jan, Krejčí Lukáš, Ryšavý Daniel
Trenér: Zdeněk Jiránek

 

I v tomto družstvu se našli hráči, kteří byli poprvé na velkém turnaji. Bylo vidět, že když se chce tak hrají pěkně jak v útoku, tak i v obraně (ale ta je ta chyba – právě jen když se chce). S družstvem jsem byl spokojen myslím si až zase více potrénujeme tak budeme hrát velmi dobře.

LOKOMOTIVA ČB C

Závěrem

Myslím, že se hlavní náplň byla splněna. Děcka si s chutí zahrála, nikdo se nezranil, rodiče se potěšili výkony svých ratolestí. Zkrátka hezká neděle s házenou 😊. Snad jedinou malinkatou kaňkou bylo, přes velký počet rodičů bylo slabé fandění, ale i tam se prý zapracuje. Děkuji všem rodičům za podporu.

Pokud najdete nějakou pravopisnou chybu tak, buďte ke mně milosrdní 😊

Již v neděli 6.11.2022 odjíždíme na další turnaj tentokráte do blízké Třeboně. Doprava na turnaj individuální. podrobnosti přineseme na naší skupině WhatsApp. 
Fotogalerie